Mesotherapie

Wat is Mesotherapie ?

Mesotherapie is een huid-verbeterende gezichtsbehandeling zonder needling. Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesotherapie wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. Bij Mesotherapie worden actieve werkstoffen de huid in gesluisd. Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen onder andere hyaluronzuur ), in de diepere huidlagen gebracht door middel van Meso Elektroporatie, een behandeling zonder naalden. Bij deze methode voor huidverbetering wordt het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld.

Mesotherapie biedt ook perfecte resultaten op het lichaam. Zowel verslapping van de huid, striae en cellulitis kunnen behandeld worden.

Mesotherapie met Mesoscience SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:

Mesotherapie zonder naalden is ideaal voor 

De voordelen van Mesotherapie zonder naalden

De huid krijgt een vitaliserende oppepper. De gladheid en hydratatie van de huid nemen enorm toe. Uw teint wordt helder. De huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen. Fijne rimpels verminderen en grovere rimpels worden minder diep. Ook wordt de huid rondom uw ogen gelift. Uw huid voelt steviger en soepeler aan.

Uw huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

Het gebruik van een spf na de behandeling wordt zeker aangeraden. Thuis doorzetten met de geadviseerde producten is zeker voor deze behandeling zeer van belang voor een beter en langdurig resultaat.

CONTRA-INDICATIES

Mesotherapie € 90,-

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/vr 9-17.30
woensdag 9-16
Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement