Er altijd goed uitzien ...

Rozenkwarts Rozen behandeling

Een verwenbehandeling om aan jezelf of een ander cadeau te geven !

De rozenkwarts rozen behandeling voor het gezicht, bestaat uit een zeer aangename massage , waarin gebruik gemaakt wordt van rozenolie en rozenkwarts stenen. Met de rozenkwarts-rozen behandeling wordt u helemaal in de watten gelegd en samen met de heilzame werking van de rozenolie ervaart u een intensieve ontspanning.

Een massage met heerlijke massage olie

Er wordt gebruikt gemaakt van penselen en rozenkwarts tijdens de rozenkwarts rozen behandeling.Met de penselen werk je op de zenuwprikkels.Hierdoor ziet de huid er na de massage heerlijk ontspannen en rozig uit.Door het gebruik van de warme rozenkwarts, stimuleer je de doorbloeding.Rozenkwarts stenen staan voor het hart en der liefde.

De behandeling bestaat uit:

  • Een heerlijke kopje rozenthee
  • reiniging van het gelaat
  • dieptereiniging met zachte scrub
  • massage met penseel gevolgd door de warme rozenkwarts
  • heerlijk masker
  • lotion
  • dagcrème

De behandeling wordt gegeven met producten van Volatile “purple rose”

De producten van Volatile staan bekend om hun zuivere ingrediënten. Zo bevatten ze geen conserveringsmiddelen, geen parabenen en paraffine. Purple rose huidverzorgingsproducten bevatten essentiële oliën. Roos werkt op de huid verzachtend en maakt de huid zacht en soepel. Roosgeranium werkt hydraterend. Rozenhout is ontspannend en werkt ook hydraterend op de huid.

rozenkwarts

Tarief € 59,00


TerugOPENINGSTIJDEN

maandag 9-17.30
dinsdag 9-17.30
woensdag 9-16
vrijdag 9-17.30

Op afspraak.

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. Anders worden 50% v.d. kosten in rekening gebracht.

MERKEN

PBSerum, Dermo28, Piura, Beauty Supps, Dermatude Meta Therapy, Magnetic, Bellabaci, IDUN Minerals, Rawa Secrets

AANGESLOTEN BIJ