Er altijd goed uitzien ...

Skin & More behandeling

Skin&More Totale Ontzorging

Samenwerken aan optimaal resultaat voor jouw huid ‘SKIN and MORE’. In de salon voer ik de cosmedische behandelingen uit, waarbij ik gebruik maak van Cosmeceuticals die in de celkern doordringen. Wij doen wat je thuis zelf niet kunt en jij gebruikt dagelijks twee maal de huidverbeteringsproducten op basis van dezelfde cosmeceuticals. Dagelijks leg jij de basis, waarop wij verder bouwen. Alleen SAMENwerken geeft echt resultaat.

Een huidverbeterende behandeling specifiek op maat voor jouw huid. Dat is wat ik jou bied met Skin and More. Ik werk met de Skin and More App, waarin we de behandeling samenstellen door middel van het kiezen van modules.

Dit doe ik SAMEN met jou op het moment dat je bij ons bent voor een behandeling. Dit doen we iedere keer opnieuw, aangezien jouw huid continu onderhevig is aan verandering en invloeden van buitenaf.

In de salon voer ik de cosmedische behandelingen uit, waarbij we gebruik maken van Cosmeceuticals die in de celkern doordringen. Wij doen wat je thuis zelf niet kunt.

Jij gebruikt dagelijks twee maal de huidverbeteringsproducten op basis van dezelfde cosmeceuticals. Dagelijks leg jij de basis, waarop wij verder bouwen.

Producten en behandelingen, alles in een abonnement.

Een vast bedrag wordt iedere 28 dagen automatisch geïncasseerd. Iedere maand gelijke uitgaven met de zekerheid dat je alle behandelingen en thuisproducten hebt voor een optimaal resultaat.

Wanneer je de eerste keer bij ons komt plannen we een uitgebreid Skin and More intakegesprek en leg ik uit wat je binnen onze aanpak kunt verwachten.

Er volgt meteen een behandeling van 60 minuten en we adviseren een producten kennismakingskit voor 14 dagen thuisgebruik.

Nadat je in de eerste drie maanden hebt kunnen ervaren hoe Skin and More werkt en wat het voor je doet kijken we samen of er een match is en besluit jij of je wilt kiezen voor het abonnement.

Skin and More staat voor maximale ontzorging en gemak op het gebied van huidverbetering.

Dermo producten


TerugOPENINGSTIJDEN

maandag 9-17.30
dinsdag 9-17.30
woensdag 9-16
vrijdag 9-17.30

Op afspraak.

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. Anders worden 50% v.d. kosten in rekening gebracht.

MERKEN

PBSerum, Dermo28, Piura, Beauty Supps, Dermatude Meta Therapy, Magnetic, Bellabaci, IDUN Minerals, Rawa Secrets

AANGESLOTEN BIJ