Gezichtsbehandelingen

Piura Skincare is een gebalanceerde natuurcosmetica. De producten zijn gemaakt van natuurlijke werkstoffen van planten, bloemen en kruiden en al het moois wat de natuur ons biedt, met o.a. ALOE VERA, ADVOCADO, ACAI BERRY, AQUA CACTEEN, BLACK QUINOA .Deze zijn vrij van parabenen en minerale oliën, bevat geen overbodige geur-, kleur- en vulstoffen. Tevens zijn deze producten dierproefvrij en vrij van dierlijke ingrediënten.

De beste behandeling voor de huid

Vindt u het lastig om de juiste behandeling te kiezen? Dat geeft niets, want we spreken uw wensen door en bekijken samen wat het beste is voor uw huid!

PIURA DISCOVERY

Dit is een kennismakingsbehandeling, zodat u kennis kunt maken met ons en wij kunnen kennis maken met uw huid. Deze behandeling is incl. huidanalyse. Wij kunnen hierdoor “samen” het beste uit uw huid halen.

PIURA BASIC

Ontspanningsritueel, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, crème masker, afsluitende verzorging.

PIURA BEAUTY

Ontspanningsritueel, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, korte massage, crème masker met penseelmassage/inmasseren, ampul, afsluitende verzorging.

PIURA Relax Moment

Ontspanningsritueel, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, Epileren of harsen/waxen boven lip, massage decolleté-hals-gezicht, voedend masker of kruidenmasker, ampul, afsluitende verzorging.

Herbal Mask

Een belangrijke stap naar huidherstel en –verbetering. Intensieve maskers met natuurlijke kruiden en plantoliën voor een optimaal resultaat. De ultieme behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft.
Met de maskers kan de behandeling gericht worden op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. Je huid is weer krachtig en functioneert weer als nooit tevoren. En… je dagelijkse verzorging wordt beter door de huid opgenomen.

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/wo/vr 8.15-17.30

Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement