Biopeeling

Een 100% natuurlijke kruidenpeeling. De Bio Peeling richt zich op een pure huidverbetering, een perfecte anti-aging behandeling om de huid gezond en stralend te houden. De Peeling is geschikt voor alle huidtypen en voor wie kampt met bepaalde huidproblemen zoals acne, huidveroudering, rosacea, pigment, psoriasis en littekens. De Bio Peeling kan éénmalig gedaan worden, maar een kuur geeft meer resultaat.

Peelings werken vaak alleen aan de oppervlakte, maar Bio Peeling van Piura activeert ook de huid door het verwijderen van de dode huidcellen van buitenaf en het stimuleren van het huidvernieuwingsproces van binnenuit.

Een Bio Peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werkt gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost.

PIURA BIO PEELING is 100% natuurlijk en bevat biologische ingrediënten en bio scrubs

Peelend, reinigend, zuiverend

Deze behandeling kunt u eenmalig of in kuurverband ondergaan. Samen met de Piura Specialist gaan we kijken wat het beste is voor uw huid.

Thuisverzorging

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Het van essentieel belang de huid optimaal te verzorgen met producten die speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken na de Bio Peeling: Het Herbal Concentrate* is een heerlijk romig serum, voor dagelijks gebruik welke de huid herstelt, voedt, hydrateert en comfort biedt. Je dient dagelijks een SPF* bescherming te gebruiken.

Bij voorkeur gebruikt u deze producten in combinatie met een reiniging en verzorgingsproducten die wij adviseren . Hiermee ondersteunt u het effect van de behandeling voor een hoger resultaat.

De Bio Peeling is eenmalig in te zetten als oppepper van de huid, en geeft dan meteen al een mooi resultaat waarbij de huid er direct goed uitziet. Voor een meer opbouwend resultaat wordt de Bio Peeling in kuurvorm aanbevolen (kuur van minimaal 3x, eens per maand of eens per 7-10 dagen, afhankelijk van de huid en het aan te pakken huidprobleem).

Bij de Bio Peeling horen producten voor de nazorg thuis, dit zijn:

bio peeling € 75,- excl. producten kuur van 3 behandelingen met 15% korting (3x om de 7-10 dagen)

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/vr 9-17.30
woensdag 9-16
Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement