Huidverbeterende massage/bindweefsel

Iedereen wordt ouder en dan verlies je steeds meer collageen. Je hebt producten om het collageen te stimuleren en je hebt ook de mogelijkheid om door middel van een massage het collageen te bevorderen. Een Huidverbeterende massage is eigenlijk een soort fitness voor de huid. Net zoals je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, zo verbeter je de conditie van je huid met een massage, door verschillende massage technieken bijv. huidverschuiving, harmonica grif, roltechniek, haaktechniek enz. Huidfuncties worden verbeterd, doordat cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd.

Dit resulteert in een stralende, gezonde huid.

Wanneer je de conditie van je huid wilt verbeteren, is een persoonlijke kuur aan te raden. Afhankelijk van je huidconditie kun je in het begin vaker achter elkaar komen om je huid lekker aan het werk te zetten. Daarna zijn maandelijkse onderhoudsbehandelingen aan te raden. Juist door regelmatig een Huidverbeterende massage te ondergaan, blijft je huid in topconditie!’

Hoe werkt het?

Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

De pincement massage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden worden in de huid geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht.

De behandeling

De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd

Het zijn verschillende stevige massagegrepen en kort prikkelende knijptechnieken in verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes). Doet het pijn? Het kan als gevoelig en pijnlijk worden ervaren. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. De ene persoon heeft hogere pijngrens dan de ander. Ook heeft de psychische kant een belangrijke rol. Wanneer je hormonaal of emotioneel uit balans bent kan de massage pittiger aanvoelen dan wanneer je goed in je vel zit. Uiteraard wordt hier tijdens de behandelingen rekening mee gehouden.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt

Cosmetische indicaties (Indicaties die baat hebben bij bindweefselmassage)

Huidverbeterende massage v.a. €45,-

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/wo/vr 8.15-17.30

Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement