Microneedling

Microneedling is een Huidverbeterende behandeling waarbij we de huid activeren naar het zelf herstellend vermogen. Tijdens een Microneedling behandeling wordt er met hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in uw huid gemaakt. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen en ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

Welke huid heeft baat bij Microneedling behandeling?

Microneedling heeft zeer succesvolle resultaten bij:

Uiteraard is de behandeling zeer goed uit te houden. In kuurverband zal je merken dat je huid iedere herhaalbehandeling steviger en weerbaarder wordt.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intake plaats. Zo kan ik de huid goed beoordelen en een behandelplan opstellen.. Eén week voor de behandeling wordt het afgeraden om te ontharen (harsen, epileren, laser, etc) en niet te zonnen/zonnebank

Resultaat en bijwerkingen

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. De huid ziet er rood uit, dit zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan wel een paar maanden duren en vraagt vaak meerdere behandelingen. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler.

Microneedling doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 6 behandelingen met doorgaans 4 weken tussen de behandelingen in. Met een enkele behandeling geeft u een enorme boost aan uw huid, maar wilt u echt huid verbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig

Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van wat men verder aan huidverzorging doet. Ik zal u daarin adviseren.

Microneedling kan resulteren in

Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit effect zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème of kalmerend serum verlichting geven.

Nazorg

Tot 24 uur na de behandeling: Geen make up of andere producten aanbrengen buiten diegene die bestemd zijn voor uw huid en om te gebruiken na de Microneedling. Het is beter de huid minimaal 48 uur te laten rusten alvorens terug make up aan te brengen. Gebruik bij voorkeur mineraal make up.

Tot 72 uur na de behandeling: Niet blootstellen aan hoge temperaturen, sauna, stoombad, hete douche, sport en fysieke inspanning vermijden

Tot 7 dagen na de behandeling: Contact met chloor water vermijden, Niet waxen of epileren, Geen gezichtsbehandelingen, Geen injectabels

De huid moet tot enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge spf-factor.

Bij de Microneedling horen producten voor de nazorg thuis, dit zijn

Losse behandeling €99,-
Kuur 3 behandelingen met 15% korting (om de 4 of 6 week)

Daarna is het raadzaam 2 (elk half jaar) tot 4x per jaar (elk kwartaal) een onderhoudsbehandeling te doen.

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/wo/vr 8.15-17.30

Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement