Carboxy C02 zuurstof boost en anti-aging

Een behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal siliconen (vlies)masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in aanraking komen, dringt de gel door tot in de spierlagen. Het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt dat de gel direct de huid ingaat, hierdoor  worden de spieren van het gezicht versterkt en bloedvaten gevoed. Een natuurlijke reactie ontstaat. Rode bloedcellen maken diep in het weefsel de zuurstof vrij en produceren ontelbare CO2 gas belletjes, die uiteenspatten op de huid. Deze reactie duurt 20 tot 30 minuten. Het helpt de natuurlijke productie van zuurstof in de huid te stimuleren en van binnenuit te verhogen.

Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. De huid is hierdoor in staat om zich sneller te vernieuwen en kunnen
cellen beter functioneren. Hierdoor wordt de elastine- en collageen productie extra gestimuleerd. Een goede doorbloeding is altijd vereist om deze celstofwisseling goed te kunnen laten verlopen.

Waarvoor  is deze behandeling geschikt?

Zuurstof Therapy (carboxy Co2) €75,-
In combinatie met Microneedling, Bindweefsel massage, Green sea peel of Pink shooter 15% korting

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/wo/vr 8.15-17.30

Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement