Even voorstellen

Sinds 6 maart 2017 ben ik, Jacqueline Hulshof eigenaar van Pedicure en Schoonheidssalon Mooi-Moment in Groningen, Oosterhogebrug.

De keuze voor deze locatie is onder andere gebaseerd op de toegankelijkheid en de ruimte die ik hier ter beschikking heb.
Dit geeft ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen. Door middel van Opleidingen, cursussen en trainingen, om u de beste ervaring te geven. Ik beschik over de nodige diploma’s en certificaten.  U kunt bij mij terecht voor medische pedicure behandeling en ook voor specialistische technieken zoals het maken van nagelbeugels, ortheses, nagelreparatie en anti-druk kunt u bij mij terecht. Veel verschillende gezichtsbehandeling, kleine behandelingen o.a. epileren/waxen en verven, voor mooie verzorgde handen met een gelpolish/biab erop dan bent u ook aan het juiste adres.

Naast gedrevenheid en enthousiasme heb ik vooral liefde voor het vak. Het geeft mij veel voldoening en energie als ik mensen blij kan maken met het aanpakken van huid- en voetproblemen. Wanneer ik zie dat een klant tevreden is met de behandeling en het resultaat, dan straal ik!

Ik werk bij Pedicure en Schoonheidssalon Mooi-Moment alleen met professionele producten. De producten waar ik onder andere mee werk; Piura Skincare, KRX, Hfl Laboratories, Magnetics, TS.

U kunt bij Mooi-Moment terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. Gezichtsbehandelingen, Huidverbeterende behandelingen, (Medische)Pedicure behandelingen en Biab/Gelpolish. Tevens kunnen de behandelingen vergoedt worden door de zorgverzekeraar.

Kijk gerust rond op de website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij mij in de salon. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Liefs, Jacqueline

 

MEDISCH PEDICURE
GEZICHTSBEHANDELING
HUIDVERBETERING
OVERIG

CONTACT

BEZOEKADRES
Koningsweg 21
9731 AN Groningen
Mobiel 06 245 463 73

OPENINGSTIJDEN

Ma/di/vr 9-17.30
woensdag 9-16
Op afspraak

LET OP

Bij verhindering dient u minimaal
24 uur van tevoren de afspraak
te annuleren.
Anders worden 50% v.d. kosten
in rekening gebracht.

SOCIAL MEDIA

      

BEOORDELING/RECENCIES

 

 

 

AANGESLOTEN BIJ

 

DOWNLOADS

> Voorwaarden
> Privacystatement